Fraktfritt över 500 kr /Snabb leverans

Ansiktsbehandlingar i Stockholm

Välkommen till Care of Skin – din oas för exklusiva ansiktsbehandlingar i hjärtat av Stockholm.

Unna dig själv en stund av total avkoppling och skönhet med våra ansiktsbehandlingar i Vasastan, Stockholm. På vår fridfulla salong utför vi ansiktsbehandlingar som är skapade för att ge dig en fulländad skönhetsupplevelse i harmoni och välbefinnande. Med djupvårdande hudvårdsprodukter och stor entusiasm ser vi till att din hud får precis det omhändertagande som du förtjänar. Vi vill att hudvård ska innebära njutning, snarare än ett måste.

På vår salong möts du av auktoriserade hudvårdsterapeuter med lång erfarenhet av hudvård och en stor passion för att vårda din hud på en djup nivå. Vi är stolta medlemmar av SHR (Sveriges Hudterapeuters Riksförbund) och har bred kompetens i metoder för att förbättra och förnya din hud.

Här kan du läsa mer om våra tjänster för ansiktsbehandlingar:

-Klassiska ansiktsbehandlingar
 
-Märkesbehandlingar
 
-Avancerad hudvård
 
-Apparat-behandlingar


Vilken ansiktsbehandling ska jag välja?

Är du osäker på vilken ansiktsbehandling som passar din hud bäst? För att du ska kunna vårda din hud på bästa sätt har vi tagit fram en hudvårdsguide för att göra ditt val av ansiktsbehandling lättare. Med hjälp av denna guide kan du fördjupa din förståelse för vad din hud behöver, utifrån din egen hudtyp och därmed din huds specifika behov. 

Boka en ansiktsbehandling hos oss i Vasastan genom att kontakta oss eller boka online. Välkommen till Care of Skin!


Värdet av en ansiktsbehandling

Varje dag utsätts huden för en rad olika påfrestningar - inre såväl som yttre. På vinterhalvåret kan det hårda klimatet påverka hudens fuktbalans och huden kan bli väldigt torr, vilket gör återfuktning extra viktigt. När det lider mot sommar är det istället solens ultravioletta strålning som utgör en risk för huden, genom solskador som pigmentfläckar, soleksem och solbränd hud. Solens UVA-strålning kan även bryta ned kollagen och elastin i huden, vilket på sikt kan leda till rynkor och förlust av hudens elasticitet. Men klimat är inte det enda som påverkar hudens mående. Även inre faktorer som sömn och kost påverkar hudens tillstånd. Oavsett årstid och livsstil är det därför viktigt att ta hand om din hud på djupet. På Care of Skin gör vi precis det. Vi vårdar din hud med omsorg, baserat på vad just din hud behöver.


På vår salong i Vasastan i Stockholm får du ta del av en ansiktsbehandling som ger din hud rikligt med näring och kärlek. Genom att unna dig en ansiktsbehandling investerar du i din huds välmående. Beroende på vad din specifika hud behöver har vi på Care of Skin ansiktsbehandlingar för att få din hud att må bra. Våra ansiktsbehandlingar utförs alltid av auktoriserade hudterapeuter som har gedigen kompetens och lång erfarenhet i hudvårdsbranschen.