• Auktoriserad återförsäljare
Fri frakt / Snabb leverans / Fri retur

Apparat behandlingar

DERMAPEN 4

Originalet från Australien!

DermapenTM är en avancerad microneedling behandling som ökar hudens produktion av kollagen. Nyproduktionen av naturliga elastiska komponenter kan jämföras med effekten av fraktionerad laser, dock med mycket mindre biverkningar och kortare återhämtningstid. Behandlingsmetoden är också mer effektiv än microdermabrasion och kemisk peeling. 

Dermapen-behandling rekommenderas vid:

• Åldrad och spänstfattig hud

• Fina linjer och rynkor

• Huduppstramning- och föryngring

• Stora porer

• Milier och pormaskar

• Pigmenteringar

• Ärr (acne ärr, kirurgi och brännskador) 

• Hudbristningar


Med en unik vertikal teknik orsaker DermapenTM mindre skada i överhuden än traditionella microneedling rollers, varför smärta och obehag minskar. Den automatisk vibrerande funktion med 12 sterila engångsnålar skapar upp till 1300 microkanaler i huden per sekund. Detta säkerställer effektivt upptag av behandlingspreparat och en kollagenstimulerande effekt djupt ner i huden.

Ansikte - 45 min.
1st beh. 2195kr

Ansikte och hals - 60 min.
1st beh. 2995kr

Ansikte, hals och dekolletage - 75 min.
1st beh. 3895kr


FAQ´s

-Vad är Dermapen4 behandling?

Dermapen4 använder sig av 16 sterila nålar som gör 1920 hål i huden per sekund med en automatisk vibrerande funktion. När Dermapen4 flyttas över hudens yta stimulerar den nyproduktion av naturligt kollagen, samtidigt som microkanaler skapas i huden. kanalerna ökar huden upptagningsförmåga av näringsämnen och fukt. Därmed säkerställs ett effektivt upptag av behandlingspreparat djupt ner i huden, samtidigt som hudens produktion av naturliga elastiska komponenter ökar. Hudens struktur förbättras och föryngras, både vad gäller översta hudlagret och djupare ner i dermis.

Dermapens kollagenstimulerande effekt kan jämföras med fraktionerad laserbehandling, men utan biverkningar och med minimal återhämtningstid. 

Till skillnad från traditionella microneedling rollers orsakar Dermapen4 mindre trauma i huden och minimal epidermal skada. Detta gör Dermapen4 till en mycket säkrare och effektiv behandlingsform. Sterila engångsnålar eliminerar risken för smittspridning, medan den justerbara nåldjupet tillåter en behandling anpassad efter dina individuella behov.

-Är behandlingen smärtsam?

En behandling med Dermapen4 är i princip smärtfri vilket gör applicering av lokalbedövande kräm onödig.

NBE 1000

NBE 1000 - njutningsfulla behandlingar med hjälp av speciellt utvecklande och djupgående behandlings-serum och radiofrekvens. 

Behandlingarna startar igång hudens naturliga system och ger en ökning av collagen och ellastin. 

Du ser och känner effekt direkt och mer bestående resultat efter några få behandlingar.


NBE 30 min quick lift
695kr

NBE 50 min
995kr

NBE 80 min lyx behandling inkl. mask
1595kr

Dessa behandlingar rekommenderas som kur på minst 5ggr.
PS under denna behandling skall inga metaller förekomma

MAYA PEEL MICRODERMABRATION

Maya peel microdermabrasion ger huden en helt naturlig behandling utan kemiska tillsatser och ger betydligt mer djupgående effekt än andra peelingar som AHA och fruktsyror. 

Din hud rengörs med en gelébaserad rengöring som löser make-up, smutspartiklar, fett och även döda hudceller. Behandlingen inleds med microaspiration, dvs syresättning av vävnanden genom vakuum. Detta gör att genomblödningen/ näringstillförseln ökar och cellförnyelsen stimuleras. Denna del är helt smärtfri och mycket behaglig. Nästa steg är microdermabrasion och det innebär att kristaller sprayas med ett högt tryck mot huden och sugs tillbaka tillsammans med döda bortslipade hudceller under vakuumtryck. Kristallerna slipar huden och stimulerar vävnaden till förnyelse. Denna behandling är bra vid tex ärrvävnad, pigmenteringar, men jobbar även anti-age. 

25 min 695kr

För bästa effekt rekommenderas 5 behandlingar med 7-10 dagars mellanrum.
Kur 5 gånger 
3125 kr

Även kurer kan upprepas vid omfattade problem.

OMNILUX LJUSBEHANDLING

Omnilux Revive är ett naturligt rött ljus som arbetar på 633 nm (nanometer). Omnilux Revive föryngrar hudens celler och struktur. En revolution inom ljusterapi eftersom den stimulerar hudens djupare lager, utan att skada eller irritera de övre. Metoden samverkar med kroppens egna processer och syftar till att motverka effekterna av cellernas åldrande.

Hur fungerar den?

Ljusbehandlingen stimulerar kollagenbildning. Förbättrar även genomblödning, syresättning och näringsupptag i blodkärlen.

Är det säkert?

Omnilux ljuset är helt säkert och skonsamt mot din hud. Den har inga skadliga UVA eller UVB strålar. Behandlingen upplevs avslappnande och energigivande.

30 min
695 kr

Kurpris:
5 gånger
2995 kr 

9 gånger
4995kr

LPG ANSIKTE

LPG Liftmassage

- Naturligt ansiktslyft utan kirurgi, injektioner och risker

Lift6® liftmassage är den enda tekniken av sitt slag i världen med dokumenterade studier och vetenskapliga bevis. Liftmassage behandlar och reparerar din hud på djupet. Redan första behandlingen ger synligt resultat som spänst och lyster – helt utan injektioner eller skalpell. Behandlingen är avkopplande och mycket behaglig.

Hur går liftmassage till?

Lift6® liftmassage är en icke-kirurgisk mekanisk massageteknik som genom djupgående stimulerande massage lyfter och slätar ut din hy och tar fram ansiktets konturer. Cirkulationen för-bättras och behandlingen rekommenderas även för acneärr och behandling av fina rynkor. Olika program och intensitetsnivåer i massagen gör att det går att special-anpassa behandlingen för just din hudtyp och kondition.

Varje rörelse med de mobila vingarna medför en intensiv, tredimensionell stimulering av huden, koncentrerad till ögonpartiet, längs ansiktets konturer, hals/dekolletage eller för att strama upp s.k ”hamsterkinder”. Vi anpassar varje behandlingstillfälle efter din hud och dina önskemål!

Reducerar linjer och rynkor, samt förebygger nya

Verkar uppstramande

Motverkar påsig, trött och glåmig hy 

Reparerar, återställer och bygger upp hudens kondition på djupet 

Ger en smidigare och fastare hud med ungdomlig lyster

30 min 
750kr

Kurpris 5 ggr 
3400kr