Fraktfritt över 500 kr /Snabb leverans

LPG ansikte

LPG ANSIKTE

LPG Liftmassage

- Naturligt ansiktslyft utan kirurgi, injektioner och risker

Lift6® liftmassage är den enda tekniken av sitt slag i världen med dokumenterade studier och vetenskapliga bevis. Liftmassage behandlar och reparerar din hud på djupet. Redan första behandlingen ger synligt resultat som spänst och lyster – helt utan injektioner eller skalpell. Behandlingen är avkopplande och mycket behaglig.

Hur går liftmassage till?

Lift6® liftmassage är en icke-kirurgisk mekanisk massageteknik som genom djupgående stimulerande massage lyfter och slätar ut din hy och tar fram ansiktets konturer. Cirkulationen för-bättras och behandlingen rekommenderas även för acneärr och behandling av fina rynkor. Olika program och intensitetsnivåer i massagen gör att det går att special-anpassa behandlingen för just din hudtyp och kondition.

Varje rörelse med de mobila vingarna medför en intensiv, tredimensionell stimulering av huden, koncentrerad till ögonpartiet, längs ansiktets konturer, hals/dekolletage eller för att strama upp s.k ”hamsterkinder”. Vi anpassar varje behandlingstillfälle efter din hud och dina önskemål!

Reducerar linjer och rynkor, samt förebygger nya

Verkar uppstramande

Motverkar påsig, trött och glåmig hy 

Reparerar, återställer och bygger upp hudens kondition på djupet 

Ger en smidigare och fastare hud med ungdomlig lyster

30 min 
895kr

Boka behandling