Fraktfritt över 500 kr /Snabb leverans

Diamond Glow behandling i Vasastan, Stockholm
DIAMOND GLOW

Välkommen in till vår salong i Vasastan, Stockholm för en Diamond Glow behandling. Med denna djuprengörande ansiktsbehandling blir din hud åtstramad och du får ett fantastiskt lyster.


Vad är en Diamond Glow-behandling?

En Diamond Glow behandling är en helt ny form av ansiktsbehandling som sträcker sig bortom traditionell microdermabrasion och peeling. Denna behandling är en helt uppdaterad version av en tidigare metod, Maya Peel, som vi på Care of Skin erbjöd för ett par år sedan. En Diamond Glow behandling erbjuder en avancerad och förbättrad upplevelse för att fräscha upp huden på ett sätt som kombinerar effektivitet med djupgående hudvård. 

Hur går en Diamond Glow behandling till?

En Diamond Glow behandling innebär en 3-i-en teknik med hjälp av en diamantförsedd applikator som gör att vi kan kombinera exfoliering, vakuumrengöring och seruminslussning samtidigt. Denna innovativa behandlingsmetod kombinerar flera steg i en enda session, vilket effektiviserar behandlingsprocessen. Döda hudceller och orenheter avlägsnas från huden, samtidigt som huden berikas med näring och återfår spänst från serumet. Genom att kombinera dessa tre moment i ett enda steg gör Diamond Glow-behandlingen inte bara mer tidsbesparande, utan ger också en omfattande och djup omsorg för huden. 

Fördelar med en Diamond Glow behandling

Diamond Glow behandlingen är utformad för att optimera hudens fyllighet, fuktbalans, ton, och struktur, samtidigt som den ger en känsla av djupt rengjord och spänstig hud. Genom de många justeringsmöjligheterna kan Diamond Glow-behandlingen behandla hela ansiktet, inklusive ögon och läppar. Läpparna får en plumpande effekt, och eventuell torrhet försvinner som en följd av behandlingen.

Den senaste versionen av Diamond Glow behandlingen, SP3, är utvecklad för att optimera behandlingstiden och resultatet. Genom att samtidigt utföra exfoliering, rengöring med vakuum och seruminfusion ger systemet en effektiv och tidsbesparande upplevelse. Serumet är närvarande på huden under hela processen, vilket möjliggör optimal absorption när huden rengörs och porerna öppnas. Detta säkerställer att de aktiva substanserna når de övre lagren av dermis, där de kan ge maximal effekt.

Diamond Glow behandlingen är anpassningsbar för nästintill alla hudtyper och tillstånd. Genom att justera diamantspetsens eller borsthuvudets grovlek, serumflödet, vakuumstyrkan och serumvalet kan behandlingen skräddarsys efter individuella behov. Systemet har kapacitet för att använda två Pro-Infusion-serum samtidigt, även om det i de flesta fall är vanligt att välja ett serum för behandlingen.

Boka behandling