• Auktoriserad återförsäljare
Fri frakt / Snabb leverans / Fri retur

Om Oss

Vi är auktoriserade hudvårdsterapeuter och erbjuder flera olika slags behandlingar. I vår webbshop kan du köpa fantastiska hudvårdsprodukter. Låt oss ta hand om dig och njut av den avkoppling som våra behandlingar ger - hitta lugn och ro för både kropp och själ. Vi erbjuder allt från resultatinriktad hudvård till avkopplande SPA-behandlingar. Ring oss gärna eller boka online. Vi tar emot Friskvårdskuponger, Friskvårdschecken, Wellnet och värdebevis från Live it. Friskvård hos oss, gäller på massage och fotbehandling.
Vi som jobbar här:

Christina är grundare och ägare av Care of skin. .Christina är Aukt. Hudterapeut och har varit med i branschen länge, hon har med åren även utbildat sig till Massageterapeut vid Axelssons och Aromaterapeut på aromainstitutet.

Specialkompetens:

-Certifikat Spec. Hudterapeut
-Certifikat IPL/Laser
-Gesällbrev
-Mästarbrev


Emma är auktoriserad hud och spaterapeut och utbildade sig vid Yrkeshögskolan för hudvård och spa i Stockholm, hon är SHR och CIDESCO diplomerad. Emma tog sin examen 2012 och har jobbat hos oss på Care of skin sedan dess.
Mats är diplomerad Massör och Shiatsu terapeut utbildad vid Axelssons Institut. Även Kraniosakral terapeut utbildad vid Upledger Scandinavia. Mats har jobbat deltid med behandlingar i många år men fr.o.m. 2020 ger han behandlingar på heltid.


Med start i februari 2020 kommer Anders Franzén (leg. sjuksköterska) med över 10 års erfarenhet kunna erbjuda er Botox, Fllers (Juvederm) samt Belkyria behandlingar en dag i månaden.
Håll utkik inom kort för mer information om priser och dagar!

(KOMMER INOM KORT)


Salongsbilder