• Auktoriserad återförsäljare
Fri frakt / Snabb leverans / Fri retur

Manikyr/handvård

SHELLACK CND (MANIKYR)

Ett lack för dig som vill behålla känslan av nymålade naglar under två veckors tid! Shellac är ett speciellt sorts nagellack som kan beskrivas som en blandning mellan nagellack och gelelack. Det finns i många olika nyanser, som stärker dina egna naglar och håller i ca 14 dagar. Lacket härdas i UV-ljus och du får en fast och glansig yta. En annan fördel är att det torkar direkt och du kan till exempel direkt stoppa ner handen i väskan och plocka upp din plånbok utan att det blir en enda skrapa på naglarna.


Rekommenderas till alla, speciellt nya kunder. Naglar och nagelband blir vackra och välformade. Polering av nagelplatta och lackning med Shellack. Kom med olackade naglar till behandlingen.

50 min
595kr


TILLÄGG I SHELLACK

Efter lackning av Shellack peelas händerna och masseras med mjukgörande handcreme. Därefter doppas dom i värmande paraffinbad som får verka en stund. 

20min 
250kr


ENBART BORTTAGNING AV SHELLACK

Borttagning av lack samt polering och nagelolja.

25 min
425kr


MANIKYR

Dina naglar filas och mjukas sedan upp i handbad. Nagelbanden görs snygga och naglarna poleras/buffas. Därefter handmassage och lackning om så önskas. 

(Vid fransk manikyr tillkommer 10 min á 75:-)

45 min
550kr


SPA MANIKYR

Naglarna filas och nagelbanden görs snygga. Händerna peelas och masseras med mjukgörande handcreme. Därefter doppas de i värmande paraffinbad som får verka en stund alternativt handmask. Lackning tillkommer 170 kr.

1 tim 5 min
695 kr


LÄTT MANIKYR

Naglarna filas, handbad, snabb genomgång av nagelband samt handmassage. 

25 min
425 kr


PS. Oavsett vilken manikyr du väljer skulle vi uppskatta om telefoner ej närvaras under behandlingen.

Hälsningar personalen