Fraktfritt över 500 kr /Snabb leverans

Dermapen 4 i Vasastan, Stockholm


Varmt välkommen in till vår salong i Vasastan, Stockholm för en Dermapen 4 behandling. Dermapen 4 är den bästa och senaste metoden för Dermapen och möjliggör djupare genomträngning av huden, och kan därmed behandla djupare ärr. En behandling på vår salong med Dermapen 4 i Vasastan, Stockholm kan ta mellan 45 min till 75 min, beroende på vilket eller vilka områden du väljer att behandla.

Boka behandling

Vad är Dermapen?

Dermapen™ är en avancerad microneedlingbehandling som ökar hudens produktion av kollagen. Nyproduktionen av naturliga elastiska komponenter kan jämföras med effekten av fraktionerad laser, dock med mycket mindre biverkningar och kortare återhämtningstid. Behandlingsmetoden är också mer effektiv än microdermabrasion och kemisk peeling.

Dermapen-behandling rekommenderas vid:

• Åldrad och spänstfattig hud

• Fina linjer och rynkor

• Huduppstramning- och föryngring

• Stora porer

• Milier och pormaskar

• Pigmenteringar

• Ärr (acne ärr, kirurgi och brännskador) 

• Hudbristningar


Fördelarna med Dermapen

Med en unik vertikal teknik orsakar Dermapen mindre skada i överhuden än traditionella microneedlingrollers, varpå smärta och obehag minskar. Den automatisk vibrerande funktionen med 12 sterila engångsnålar skapar upp till 1300 mikrokanaler i huden per sekund. Detta säkerställer ett effektivt upptag av behandlingspreparat och en kollagenstimulerande effekt djupt ner i huden. Resultatet av en Dermapen behandling är motarbetning av bland annat fina linjer, ärr och stora porer.

Ansikte - 45 min.
1st beh. 2195kr

Ansikte och hals - 60 min.
1st beh. 2995kr

Ansikte, hals och dekolletage - 75 min.
1st beh. 3895kr


Vanliga frågor och svar - FAQ

Vad är Dermapen 4 behandling?

Dermapen4 är den senaste Dermapen behandlingen och använder sig av 16 sterila nålar som gör 1920 hål i huden per sekund med en automatisk vibrerande funktion. När Dermapen4 flyttas över hudens yta stimulerar den nyproduktion av naturligt kollagen, samtidigt som microkanaler skapas i huden. kanalerna ökar huden upptagningsförmåga av näringsämnen och fukt. Därmed säkerställs ett effektivt upptag av behandlingspreparat djupt ner i huden, samtidigt som hudens produktion av naturliga elastiska komponenter ökar. Hudens struktur förbättras och föryngras, både vad gäller översta hudlagret och djupare ner i dermis.

Dermapens kollagenstimulerande effekt kan jämföras med fraktionerad laserbehandling, men utan biverkningar och med minimal återhämtningstid.

Vad är skillnaden mellan microneedling och Dermapen?

Till skillnad från traditionella microneedling rollers orsakar Dermapen4 mindre trauma i huden och minimal epidermal skada. Detta gör Dermapen4 till en mycket säkrare och effektiv behandlingsform. Sterila engångsnålar eliminerar risken för smittspridning, medan den justerbara nåldjupet tillåter en behandling anpassad efter dina individuella behov.

Är behandlingen smärtsam?

En behandling på vår salong i Stockholm med Dermapen 4 är i princip smärtfri, vilket gör applicering av lokalbedövande kräm onödig. Eftersom nålarna är så mikroskopiska känns de knappt när de penetrerar hudens yta.