Fraktfritt över 600 kr / Snabb leverans

Behandlingar för män

Care of skin's ansiktsbehandlingar för killar och män rekommenderas som en start för dig som vill ha en renare och friskare hud. Vi använder Esse probiotic skincare, Alex cosmetic eller Dermalogica i våra ”bas-behandlingar”.

Vid din första behandling görs en hudanalys och sedan får du ett personligt hudvårdsschema som din hudterapeut går igenom med dig. Där står vilka produkter just din hud behöver.


Din terapeut väljer vilket hudvårdsmärke som passar din hud bäst eller efter dina önskemål. För dig som har fastnat för ett något annat märke, se våra märkesbehandlingar.


CARE COMPACT - UNGDOMSBEHANDLING 45min

En kort behandling för dig som är under 20 år.

I behandlingen ingår: Rengöring och peeling av ansiktet, ånga och portömning alternativt lätt massage samt avslutande mask och produktrekommendation för hemmavårdsprodukter. 

45 min
695 kr


CARE CLASSIC 60 MIN

Rengöring och peeling av ansikte och hals. Hudanalys, huden ångas och orenheter i porerna töms. Därefter får du en avkopplande massage samt ansiktsmask anpassad efter din hudtyp. Behandlingen avslutas med dagcreme samt UV-skydd.


Under behandlingen gör vi en hudanalys och sedan får du en Produktrådgivning och rekommendation av produkter för hemmavårdsrutiner.

60 min 
825 kr


CARE CLASSIC PLUS 75 MIN

Grundlig rengöring och peeling av ansikte och hals. Huden ångas och orenheter i porerna töms. Därefter får du en avkopplande massage samt djupverkande mask. Under tiden masken verkar får du handmassage. Brynplockning ingår om så önskas. Behandlingen avslutas med ögoncreme och hudcreme för din hy. 


Under behandlingen gör vi en hudanalys och sedan får du en Produktrådgivning och rekommendation av produkter för hemmavårdsrutiner.

75 min 
945kr


För dig som vill ha snygga bryn:
(går även att boka som tillägg i våra ansiktbehandlingar)

Brynfärg inkl. plockning

20 min 
325 kr

Brynplockning eller brynfärg

15 - 20 min 
225 kr