Fraktfritt över 500 kr / Snabb leverans

Circadia den biologiska klockan

|24/03, 2021

Circadia den biologiska klockan

Circadia grundades av den världsberömda och globalt erkände Dr. Pugliese. Innan han laserade Circadia 2001, spenderade han 30 år till att utveckla och tillverka produkter för stora märken inom skönhetsbranschen.

På 70-talet gick han med i Society of Cosmetic Chemistry för att veta mer om och behandla besvärliga åkommor såsom eksem, solskador och psoriasis. 

På 70 och 80-talet var Dr Pugliese ”the go to guy” när det kom till innovativa ingredienser och produkter. Han geomförde bl.a. de första studierna på koppar peptider, topisk vitamin E och Beta Glukan.

2001 grundade han, tillsammans med hans dotter och son, hudvårdsmärket Circadia. Idag är det Dr Pugliese barnbarn – Michael Pugliese som är VD för företaget.

Circadia är ett professionellt hudvårdsmärke vars filosofi baseras på hudens och kroppens naturliga cirkadiska rytmer. Chronobiology, tidens biologi, bygger på principerna att skydda huden från skador under dagen och stimulera reparation under sömnen och är kärnan i vårt koncept. Circadia har varit en pionjär för att föra konceptet Cirkadiska-rytmer till hälso- och skönhetsindustrin.

Du hittar deras behandlingar och produkter hos oss på salongen. Vill du läsa mer om enskilda produkter finns de upplagda i vår web-shop, men vi får tyvärr inte sälja dem där utan konsutation. Skulle du vara intresserad så kontakta oss😊

Bland deras behandlingar finns ex Oxygen som är en lugnade och stärkande behandling för känslig/rosacea hud.

Swich-behandlingen är en av deras mest populära vad det gäller hudföryngring, den stramar upp och ger en omedelbar fräschör till huden.

Är du nyfiken på Circadia så kontakta oss gärna, produkterna och behandlingarna finns för alla hudtyper.