• Auktoriserad återförsäljare
Fri frakt / Snabb leverans / Fri retur

Covid 19

|8/09, 2020

Covid 19

Elin Fagerberg har skrivit ett väldigt bra blogg-inlägg som ochså delats av SHR  @shr_sveriges_hudterapeuter. 


 ” I våras var det tomt på alla salonger och många krisade. Under sommaren sprang de flesta desperat tillbaka till sin frisör. Men betydligt färre till hudterapeuten.//...//
Om du inte är i riskgrupp tycker jag ändå att du ska gå till din auktoriserade (viktigt!) hudterapeut. De som är auktoriserade har bra koll på både din hud och också på hygien. Förmodligen använder de ansiktsskydd, om inte, be dem. 
//...//
Hudvårdsförsäljningen går stadigt uppåt. //...// Hudvårdsrutinen har blivit betydligt viktigare för många. 
Men de stigande siffrorna har gynnat E-handeln och inte salongerna eller butikerna. Tänk på att stödja din lokala salong eller mindre webbshop om du vill ha dem kvar. ” Tack @elinfagerberg 


Vi är väldigt tacksamma för alla kunder som supportat oss under hela Corona perioden. Nu går vi mot höst och många av oss behöver verkligen ta hand om både sin hud och kropp. Du är hjärtligt välkommen att boka tid hos oss och vi använder munvisir och handskar i de flesta behandlingarna.

Känner du dig orolig så ring oss för en konsultation, huden behöver ofta en rikligare creme till den kallare perioden. Vi kan även boka in dig för behandling på tider där inte många andra kunder är här.

Produkter hittar du även i vår web-shop!

Njut av dagen och tveka inte att boka in din behandling!