Fraktfritt över 500 kr /Snabb leverans

Hudvårdsmässa i Lagos

|31/01, 2023

Hudvårdsmässa i Lagos

I november var jag i Lagos och besökte Västafrikas största hudvårdsmässa

Mässan var väldigt intressant och spännande och jag tog med mig nya insikter hem både gällande hudvård och hur livet kan vara i Afrika. Landet har stora naturtillgångar bla sheasmör som ofta används i hudvårdsprodukter.

Hotellet jag bodde på låg i en bra del av staden, trots det var det inhägnat och hade vakter 24 timmar om dygnet. Jag kunde inte röra mig fritt och fick ha en ”guide” så fort jag skulle gå utanför hotellet.

Jag fick hjälp av Sammy som egentligen är utbildad snickare och det är vad han vill arbeta som men tyvärr så är det svårt att få anställning pga utbredd nepotism. Hans dröm är att kunna öppna en egen verksamhet och för det behöver han ett startkapital. 

Hans familj förlorade sin verksamhet och tillgångar då de tvingades lämna sin hemstad i norra delen av landet där Buko Haram terroriserar befolkningen.

Att som svensk komma till ett så annorlunda samhälle där det är svårt att ta dig fram utan pengar gav mig en tankeställare och jag tänkte att det kanske finns en möjlighet att hjälpa till.

Vill du att Sammy ska kunna uppfylla sin dröm, skänk lite pengar till min insamling för att han skall lyckas 🙏🏼

Swish 1235807003/Care of skin allt går oavkortat till insamlingen. Skriv gärna ditt namn som avsändare samt att det är en  gåva.