• Auktoriserad återförsäljare
Fri frakt / Snabb leverans / Fri retur

Lpg endermologie lite historik

|18/11, 2020

Lpg endermologie lite historik

Lpg står för, Louis Paul Guitay (LPG) mannen som i mitten av 80-talet tog fram Lpg apparaten. Han råkade i slutet av 1970-talet ur för en bilolycka. Olyckan medförde tyvärr svåra brännskador. För att mjuka upp ärrvävnaden gick han till flera massageterapeuter. Massagen gav blandat resultat och tog alldeles för lång tid så Louis Paul Guitay uppfann en maskin som ersatte den manuella massagen. 

Detta medicinska genombrott var möjligt tack vare en unik, patenterad teknik med motoriserade rullar och vakuumsug som masserar huden.

LPG har således lång erfarenhet inom området och enda företaget som har 95 eller fler publicerade studier som sträcker sig från 1991. Endermologie® är världens första patenterade teknik för behandling av celluliter, och det är den första cellulitbe­handling som har blivit godkänd av FDA i USA.

Vakumet och de speciella roterande rullarna utför både en ytlig såväl som djup bindvävnadsmassage samtidigt som dränaget av vätskeflödet och cirkulationen i kroppen ökar. Vätskor och andra slaggprodukter som stängts inne frigörs och bindväven mjukas upp och dess elasticitet återställs. Behandlingen med LPG innefattar ingen medicinsk eller kirurgisk behandling och tillför inga kemiska produkter. Metoden är mycket väl beprövad och effektiv. 

För att få bästa resultat av LPG bör man genomföra 1-2 behandlingar i veckan till önskat resultat uppnåtts. Efter avslutad kur är du välkommen på en underhållsbehandling då och då för att bevara dina fina resultat. 

Har du inte provat Lpg tidigare får du gärna boka en prova-på-behandling så du får känna hur apparaten fungerar och vi kan berätta mer om vad LPG kan göra just för dig.Därefter kan vi lägga upp en skräddarsydd behandlingsplan utefter dina behov och önskemål. Behandlingen passar alla oavsett kön och ålder.


Vid Lpg för ansiktet använder man helt olika munstycken jämfört med de för kroppen. Dessa ser mer ut som vingar som "masserar" huden. Även här lämpar sig behandlingen om du lätt blir svullen i ansiktet eller runt ögonen. Behandlingen verkar även cirkulations ökande och uppstramande så den passar även som anti-age behandling. även här finns möjlighet till prova på behandling, så hör gärna av dig till oss så berättar vi mer:-)