Fraktfritt över 500 kr /Snabb leverans

Nuori nytt danskt hudvårdsmärke hos oss

|19/12, 2021

Nuori nytt danskt hudvårdsmärke hos oss

Nuori är ett 100% naturligt hudvårdsmärke grundat av Jasmi Bonnén. Det bygger på samma enkla devis som att likaväl som vi vill äta färsk mat vill vi ha färska ingredienser på huden utan onödiga tillsatser. Deras ledord är "Fight for Fresh".

Nuori's strävan efter naturliga produkter har resulterat i en rad olika "Beauty awards" och givit dem titeln "Industry challanger". Produkterna tillverkas i små produktioner var 10-12:e vecka och de fokuserar på att leverera  produkter med renaste och högsta effektivitet. (Skönhetsbranschens standarshållbarhet för produkter är oftast 2,5 år och ibland längre. Detta leder till en minskad effektivitet av ingredienserna).

Nurori tillverkar som sagt små partier och de är helt fria från syntetiska konserveringsmedel, stabisilatorer och andra utfyllnadstillsatser. Produkterna är datummärkta och förpackade i stilrena och lufttäta förpackningar. Passar både kvinnor och män.

Vi har valt att börja med Nuori´s behandling för gravida och ammande (självklart kan även andra göra den här behandlingen). Under graviditeten händer det mycket med kroppen både utseendemässigt och med alla hormoner. Därför är det inte lämpligt med tuffa behandlingar med ex AHA-syror och A-vitamin etc. 

Nuori´s gravid-behandling ger dig avkoppling, massor av fukt till huden utan att  du behöver vara rädd för att den skall vara för "stark".

I behandlingen gör vi avträtt av underben och fötter, lätt ben/fotmassage, rengöring av ansikte och dekolletage, ansiktsmassage och ansiktsmask och om du vill insmörjning med mjukgörande olja som motverkar bristningar.